Прегледът


Какво представлява прегледът при д-р Eнджи kасабие
Първата стъпка е измерването на пациента. Изследването се прави върху медицинска апаратура „ танита” от най-висок клас. Данните, който показва този апарат позволяват на пациента и на д-р Kасабие да видят общото тегло, съотношението на мазнините, мускулната маса и водата в проценти, според килограмите, както и костната маса в тялото Ви.Къде и колко излишества имате чрез сегментен анализ на горни и долни крайници и на торс, метаболизъм, bmi, и др.
Следва снемане на пълна анамнеза от пациента относно здравословното му състояние ( предишни или настоящи заболявания) търсят се всякакви възможни причини довели пациента до кабинета на д-р касабие.
Възоснова на този разговор, изследването от апаратурата, начинът на живот на пациента (натовареност,свободно време,спорт, хранителни навици) д-р Касабие изготвя строго индивидуален режим на хранене заедно със самия пациент в зависимост от неговите предпочитания и вкусови изисквания.
Това което отличава д-р Касабие от останалите диетолози е индивидуалният и подход към всеки един пациент. Прегледът се извършва единствено и само от самата нея. Тя няма готови, предварително изготвени режими за хранене, които да дава. За нея е от първостепенно значение пациента да харесва и одобрява изготвеният му диетичен режим. Освен вкусовите предпочитания винаги се съобразява и финансовата възможност на всеки един от пациентите.
За тези пациенти,които нямат възможност и време сами да приготвят индивидуалния хранителен режим (написан от Д-р Касабие , могат да се възползват по желание от нашият кетъринг (диетични и здравословни програми).

Как изглежда един професионалист е огледалото на неговата работа.
Прегледът при Д-р Касабие ще Ви се промени мисленето и начинът на живот.
Доверията от най-известните холивудски знаменитости и резултатите от нейната работа и преобразяване на много родни звезди, които са пробвали какво ли не, последните години е паспортът на Д-р Касабие за успехът.
Диетата не е лишение.
Диетата е удовоствието от храната.
ДИЕТАТА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИГРА В КОЯТО ПЕЧЕЛИШ, ДОКАТО ГУБИШ!

Written by