Нашият Екип

ANDDIET е първата по рода си за България фирма, предлагаща кетъринг на здравословна и диетична храна. През годините, изминахме дълъг път на развитие, като непрестанно допълвахме и обогатявахме своя асортимент, стремяхме се към подобряване на качеството на храна и включвахме най – новите открития в сферата на здравословното хранене. Така успяхме да създадем една схема за всекидневно хранене, която няма аналог от гледна точка на всекидневно разнообразие и индивидуален начин на избор.
Имайки предвид, че нашият тип кетъринг е специфичен и иновативен, ние успяхме да удовлетворим и най – взискателните кулинари. И въпреки, че нашата храна не се консумира веднага, а след няколко часа, а в някои случаи дори след дни, тя остава свежа и апетитна. В това на кратко се дължи нашият успех – храна без подобрители, консерванти или фабрично затворени с газ кутии (което увеличава трайноста на храната), успяваме да Ви доставим всеки ден вкусна и здравословна храна, като с това разбихме мита, че диетичното хранене е безвкусно. Нашата тайна е в начина на кулинарна обработка и правилния избор на хранителни продукти – единствено при нас се готви само с висококачествен екстра върджин зехтин и контролиран избор на подходящи продукти.
AND-DIET-LOGO-1-300x204
За да поддържаме тези високи стандарти, ежедневно и денонощно, в нашата кухня работят подходящо обучени експерти готвачи, за да Ви предложим всеки ден, рано сутрин, Вашето дневно меню. А чрез една добре организирана мрежа от куриери, менюто Ви пристига на желаното от Вас място и време – у дома или на работното място. Открийте лекотата да се радвате на здраво тяло и перфектна визия без лишения!
Създаването и практическата реализация на здравословен и диетичен хранителен режим е плод на много труд. Това е взаимосвързана философия и технология, за която са необходими много знания и дългогодишен опит. Подбирайте прецизно на кого доверявате здравето си. Диетичната програма създадена от нас се осъществява с помощта на над 10 специално обучени готвачи – технолози. Използват се само пресни и прецизно подбрани, натурални и био продукти.
Нашият дългогодишен опит в областта на здравословното хранене и екипа, с които работим, гарантира за качеството, постоянството и добрия вкус! Всеки ден работим усилено, усъвършенстваме услуги, разработваме нови рецепти за да Ви предлагаме най-добрия избор на най-добрата цена.
Много сме горди за целия ни екип – млад, динамичен и амбициозен-, които се състои от 22-ма души-повечето от тях са от създаването на фирмата ни, 2006г.- и всекидневно и отговорно се грижат за вашето здраве!
Нашият екип:

1.Отдел “Клиенти”: Информация и записване за прегледи

anddiet boks old

Written by