Кетъринг

Здравословен, взискателен, иновативен и апетитен

ДОСТАВКА НА КОРПОРАТИВЕН КЕТЪРИНГ ЗА ФИРМИ

Днес иновативният и модерният Кетъринг означават повече от добра храна. Специално за областта Social & Care услугата отговаря на различни специфични изисквания.

Новото ни предложение, стартиращо от 01.04 (Април), предлага висококачествена и здравословна топла храна за болници, образователни институции, големи фирми, училища, както и партнъорство (с настаняване във Вашия обект). Кетъринг за нас означава форма, завършена до последния детайл. Така всеки клиент може да се наслади на здравословно меню, както и да направи своя индивидуален избор.
Кетъринг услугата на АNGIE’S KITCHEN започва винаги с детайлно планиране. Нашата цел е да се развие цялостна система за корпоративно хранене, което напълно да удовлетворява индивидуалните изисквания на клиента. Разбира се, персоналното отношение към всеки един за нас е на първо място.

Независимо дали се нуждаете от отделни услуги или пълно кетъринг обслужване, нашата концепция е достатъчно гъвкава, за да може по всяко време да отговори на изискванията на клиентите. Обслужването ни е на най-високо ниво, изискано, професионално с оригинални идеи и съвети.
Опитът ни с изискани холивудски продукции, снимани в България през последните две години (НЕПОБЕДИМИТЕ 2 част, 300 2 част, Killing Season ), както и доверието към нашата фирма на много здравословни заведения, е пример, че сме професионалисти и водеща фирма за здравословно хранене в България.
Приемаме всякакви предложения за партнъорство и предлагаме различни варианти за Вашия бизнес.

Dr. ANGIE KASSABIE
ASSISTANT PROFESSOR
MEDICAL UNIVERSITY OF SOFIA
“ NUTRICION AND DIETETICS“
MANAGING DIRECTOR
PAPION LTD „AND DIET“

Website: www.anddiet.com
Email: anddiet@gmail.com