OTСЛАБВАНЕ

Отслабването е занимание , което, според някои диетолози изисква жертви и систематични усилия.Това не съществува при нашите методи за отслабване.
Отслабването и/или подържането на хубава и строина фигура е начин на живот, без лишения. Все пак има някои практики, които ако използвате в ежедневието си, със сигурност ще дадат впечатляващ резултат:
– Индивидуален набор от дневните калорични нужди Не трябва да зареждаме тялото с повече храна, отколкото му е нужно.
– По-често хранене Разделете общият целодневен прием на храна на пет или шест хранения. Така , тялото ви ще консумира повече енергия за смилане на храната и обмяната на веществата ще се подобри.
– Избирайте пълноценна храна Например пиле,риба , сложни въглехидрати (пълнозърнести храни, бобови растения, зеленчуци, плодове и т.н.), защото тези храни засищат и осигуряват необходимите вещества за здравето ни.
– Пийте много вода, Защо водата не само създава усещане за ситост, тя може да увеличи скоростта, с която горим калории.
– Ние казваме „да“ на леките упражнения Време е да станете от стола и да направите приятна разходки, да потанцувате, да плувате или да карате велосипед.
– Наспивайте се Безсънието създава силно чувство на глад и влияе на обмяната на веществата, така че загубата на тегло става все по-трудно.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message