Вегетарианско Меню

ВЕГЕТАРИАНСКО МЕНЮ – ПОДХОДЯЩО ЗА ВЕГАН И СТРОГИТЕ ПОСТИ.

ВЕГЕТАРИАНСКО МЕНЮ ПО ИЗБОР 16-22.11.2015 –

Също при предплащане за 30 каледарни дни получавате безплатно и
1.Зехтин extra virgin с пресни билки – 200мл
(за 1 чаена лъжичка (8мл) = 26 Кcal, a за 1 супена лъжица (16мл) = 52 Кcal) и
2.Сос Винегрет с зехтин extra virgin ,пресни билки, балсамов оцет и мед – 200мл
(за 1 чаена лъжичка (7мл) = 59 kcal, a за 1 супена лъжица (14мл) = 118 kcal),
с които можете да овкусявате част от салатите, които пристигат неовкусени

Консумирането на изцяло вегетарианско меню, без никакви животински продукти и поддържането на стриктно вегитарианска диета, е сложно и свързано с прецизно планиране и подготовка на храната. Желаещите да свалят килограми с вегeтариански режим на хранене, трябва внимателно да подбират количеството протеини, витамин В, желязо, калций и рибофлавин.
Неправилният подбор на вегeтарианско меню би могъл да нанесе вреди върху общото физическо състояние или да задълбочи вече съществуващи здравословни проблеми. Имаме добра новина за Вас – ако сте избрали вегeтариански режим на хранене, не е нужно да се притеснявате с планиране и досадна приготовка на храна. Ние от AND DIET сме изготвили с изключително внимание и контрол Вашето гурме вегeтарианско меню. Менюто е с избор, като ежедневно имате удоволствието да се насладите на апетитно и балансирано хранене.

Програмата включва ежеседмично и всичко по Вас избор:

1.Закуска
2.Втора закуска
2.Обяд
3.Салата за обяд
4.Десерт – следобедна закуска
5.Вечеря;
6.Салата за вечеря.

В основата на повечето хранителни режими се съдържа риба и пилешко месо. Програмата се предлага за хора, които строго се придържат към вегетарианско меню, без никакви животински продукти.
Gourmet менюто включва зеленчуци, соеви продукти и други заместители, като по този начин се получава здравословно, балансирано и разнообразно хранене.